Kezdőoldal megtekintése A házról néhány mondatban Képgaléria megtekintése Elérhetőségeink megtekintése Vendégkönyv megtekintése

Vendégkönyv, írja meg véleményét!

Leszek (leszekwojciechlf@gmail.com)

Szia, Leszek Wojciech vagyok, törvényes és megbízható hitelező. Alapokat világos és egyszerű feltételekkel adok ki 2%-os kamattal. Ha pénzügyi segítségre van szüksége, forduljon közvetlenül hozzám most: leszekwojciechlf @ gmail. com.

Kovács Éva (cs_eva@gmail.hu)

Jó napot kívánok!
Érdeklődni szeretnék, akadálymentes-e az épület? Gondolok a bejutásra, épületen belüli közlekedésre és a mosdóra, kerekesszékkel használható-e?
Köszönettel:
K. Éva

Berényi Tünde (vadrozsalevelek86@citromail.hu)

Jó napot!
Esküvőt tervezünk és szeretnénk kérni részletes árajánlatot,étel,ital,dekor,szállás,stb.. Köszönettel:Tünde.

Hökkön Nikolett (hokkonnikolett@gmail.com)

Jó napot! Jövő májusban szeretnénk összeházasodni. Érdeklődjön szeretnék az esküvői menük áráról ?Hagyományos menüt szeretnénk korlàtlan italfogyasztással. Szállással kapcsolatos információk is érdekelnek.
Köszönettel: Hökkön Nikolett

Tóth Renàta (renata1022@freemail.hu)

Guess nyakláncomat keresem amit sikeresen elhagytam péntek este. Ha valaki megtalàlja,szòljon mert kedves emlèk. Köszönöm! Reni

Tünde & Tamás

Idén május 11-én tartottuk esküvőnket a Szent Imre Herceg Rendezvényházban.
Le a kalappal Zoli és Csapata előtt, mert szakmailag és emberileg is a maximumot nyújtották.
Esküvő előtt is bármennyi és bármilyen kérdéssel fordultunk Zolihoz, végtelen türelemmel és segítőkészséggel állt rendelkezésünkre. A plusz ötleteink megvalósításában segített, nyugalma és megbízhatósága minket is megnyugtatott a nagy napon.
A vegetáriánusoknak és a tejcukor érzékenyeknek is külön főztek, és a hirtelen felmerülő kéréseket is azonnal teljesítették.
A vendégváráson és a lakodalmon is számíthattunk a csapat bármely tagjára. Mindenki kedves, mosolygós volt, és hihetetlen energiával, lendülettel dolgoztak, ami pozitívan hatott ránk is! Jól összeszokott csapat, aki tényleg élvezik a hivatásukat.
Nagyon megnyugtató volt, hogy tudtuk, itt biztosan nem lesz baki! És tényleg minden úgy történt, ahogy előre leegyeztettük, megbeszéltük!!
A csapat korrekt, pontos, precíz és kedves volt, az ételek finomak, ízletesek voltak. A vendégek is nagyon dicsérték!
Az épület és a kert is gyönyörű, ápolt, rendezett és tiszta!

Szívből ajánljuk esküvőhöz a Szent Imre Herceg Rendezvényházat, mi (ha újra kéne választani) biztos csak ide jönnénk!!
Reméljük, vendégként még többször visszatérünk!

Kedves Zoli és Csapatod, Nektek hálásan köszönjünk mindazt a türelmet, kedvességet, odafigyelést, mosolyt... és a sok fáradozást, amivel csodálatossá varázsoltátok életünk Nagy Napját!
Sok sikert a továbbiakhoz is!

Radyné Bánhegyi Eszter (banhegyi.eszter@t-online.hu)

Gratulálok a csodálatos helyszín létrehozásához és müködtetéséhez!Szeptember 4én volt alkalmam egy esküvőn résztvennem és megismernem a helyet.Nagyon szuper minden!!!!

Edit,Pali

Közel s távol nem tudnék még egy ilyen jó szervezéssel bíró,ízletes ételeket feltálaló,
kitűnő kiszolgálást biztosító,ízléses rendezvényházat mint a Szent Imre rendezvényház!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!Csak így tovább Robi és Zoli!
Köszönünk mindent!

Margit

Nagyon köszönöm a fiúknak a múltkori rendezvényt! Elképesztő pontos szervezés, finomabbnál finomabb ételek... Nagyon jól éreztem magam és a legjobbakat kívánom nektek!!!

*

Név:

 

E-mail:

*

Üzenet:

 

 

 

 

 

*

Kód: