Kezdőoldal megtekintése A házról néhány mondatban Képgaléria megtekintése Elérhetőségeink megtekintése Vendégkönyv megtekintése

További képek a Galéria menüpontban.

Szeretettel üdvözöljük
a Szent Imre Herceg Rendezvényház honlapján.

Budapesttől 65 km-re, Jászberénytől 12 km-re a 31-es számú főúton haladva a 66-os kilométertáblánál, Nagykáta és Jászberény között található, a közigazgatásilag Nagykátához tartozó külterületi rész Egreskáta.

A  Rendezvényház 2005-ben épült, 500 méterre található a főúttól, 2,5 hektáros parkosított környezetben, jó parkolási lehetőséggel. Az impozáns épület légkondícionált nagytermében egyszerre, egy térben akár 100-400 fő ültetett fogadása valósulhat meg.

A Rendezvényház kitűnő lehetőséget nyújt lakodalmak, bálok, koncertek, bemutatók, bankettek, tanácskozások, vállalati, illetve céges rendezvények lebonyolítására.
Lakodalmak teljeskörű lebonyolítása, a polgári esküvő helyszínen történő megtartásával. A terem rugalmasan alakítható a vendégek létszámához és a terítés stílusához mérten, díszítés több szín közül választható.
A vendégek udvarias, gyors kiszolgálásáról, az ételek kifogástalan minőségéről a helyszínen kialakított konyha és a cégcsoporthoz tartozó Szent István Király Vendéglő szakmai gárdája gondoskodik.